Tanker på veien

  • Skrevet 05.10.2015
  • Klokken 22:48

Forrige uke kom høstforkjølelsen og tok meg. I Southampton så blir nesten alle syke på denne tiden av året, og kommer man seg unna det, da har man nesten litt flaks. Jeg har derfor ikke orket å blogge noe særlig nå den siste uken. Denne uken kommer det til å komme en del flere innlegg her på bloggen, så følg gjerne med meg videre om du vil!


Solen gir fra seg sin aller siste varme for dagen, før den sakte men sikkert faller ned under horisonten. 

Du tenker på alt det denne dagen har gitt deg. Både på godt å vondt. 


Du velger å holde fast ved det positive, og glemme alt det negative. For solen gir deg den energien, energien til å tenke positivt.

Du tenker som så, at dette går bra, for nå skinner sola, og alle sorger blir glemt bort da.

De siste dagene har solen skint, men i dag kom regnet atter en gang her i Southampton. Jeg vet at hjemme i Norge så har høsten kommet for fullt, men jeg håper at dere klarer å se det positive med det. Høsten er jo egentlig en veldig fin årstid!

Sender dere litt varme fra Southampton, og så håper jeg at dagen i morgen blir ekstra fin!

Jeg er en sensitiv person

  • Skrevet 30.09.2015
  • Klokken 20:39

Jeg har alltid vært den jenta som har likt det å være helt alene med seg selv. Jeg har aldri hatt problemer med det, og jeg føler meg sjelden ensom i mitt eget selskap. Så klart må også jeg finne en grei balansegang mellom det å være med andre, og det å være helt alene med meg selv. 

Jeg tror at den følelsen av å være ensom er en helt annen for meg, enn hva den er for mange andre. Det å være rundt mange mennesker hjelper nok på ensomheten for en del av oss, men for meg kan det faktisk gjøre at jeg blir ensom. I en gruppe med flere mennesker kan jeg fort føle meg helt alene pågrunn av at jeg ikke helt føler at jeg passer inn noe sted. Dette har alltid vært med meg, og det kommer nok til å være med meg resten av livet også. For meg så har det aldri vært lett å finne personer som forstår meg fra innsiden og ut.

Nå skal jeg jo ikke glemme de personene jeg har i livet mitt, som jeg virkelig føler en sterk tilknytning til. Dette er personer som jeg virkelig må ta godt vare på, da jeg føler at disse virkelig forstår meg på alle mulig måter. Dette er personer som løfter meg opp når jeg er nedfor, og som gir meg trygghet og styrke til å gi alt i å nå mine drømmer. 

Jeg har alltid fått hørt at jeg er for følsom, og det er ikke før nå i senere tid at jeg har forstått hvorfor. Hvorfor jeg alltid blir lettere på gråten enn andre, og hvorfor jeg blir så fort sliten i store folkemengder. Jeg er en høysensitiv person. 

Når man får en større forståelse om seg selv som person, så takler man også livet i mye større grad. Tidligere så har jeg sett på alle disse tingene som noe negativt, men nå har jeg funnet ut at dette faktisk er min superkraft. Husk det, at det du ser på som dine svakheter, faktisk er en del av dine superkrefter! Det er når man finner ut at man kan bruke sine "svakheter" til noe positivt, at undre begynner å skje. Du har fått dine egenskaper for en grunn, og det er du som må finne ut hvordan du skal bruke disse til å forandre verden til et fantastisk sted. For deg selv, og for alle andre rundt deg. 

Om livet, og det å leve i nuet.

  • Skrevet 18.09.2015
  • Klokken 11:00

 

Lenge hadde hun slitt med å akseptere seg selv. Hatt vanskeligheter med å akseptere at hun er hun, og at hun likevel er mer enn bra nok. 

 

Jeg har aldri vært den personen som har snakket høyest, eller mest, og dette har også vært et ganske sårt tema for meg. Det å hele tiden må jobbe for å være en annen person enn den jeg er, det har i lengden slitt meg helt ut. Å hele tiden prøve og prøve, men å aldri mestre, det er sårt. Grunnen til at jeg aldri har lyktes tidligere, er rett og slett fordi jeg har jobbet i mot meg selv. Jeg har jobbet i mot den virkelige meg.  

I det siste så har jeg fått et helt annet syn på alt. På livet generelt. Jeg begynner endelig å komme i rett balanse. Den rette veien med meg selv. Jeg har rett og slett fått et mye bedre forhold til meg selv, et vennskapelig forhold. Den gode følelsen og balansen som jeg har jobbet opp i mot, og den lykken som har kommet min vei på grunn av det, har ikke vært bare enkel å få. Som alt annet, så tar det også lang tid å jobbe med seg selv. 

All den gleden, kjærligheten, og positiviteten som jeg har fått etter å ha endret syn på meg selv, er virkelig bare helt magisk. Jeg har tro på det som blir sagt, at man kan ikke oppnå ordentlig lykke før man har det bra med seg selv. Jeg har tro på at hver og en av oss kan komme i rett balanse med seg selv, noen må bare jobbe litt ekstra for det. Livet er hardt noen ganger, men man må ikke glemme alle de små, gode tingene som man ofte tar for gitt.

Lov meg i dag, at du ikke glemmer deg selv. Gi deg selv litt mer tid til å tenke og reflektere over hva som virkelig betyr noe for deg. Hold fast ved det positive, glem alt det negative, for uansett hvor vanskelig ting er, så finnes det alltid én positiv ting. Gjør noe som får deg til å smile litt ekstra i dag.

Og sist, men ikke minst; vær glad i deg selv!

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015Linda Kathrine, 22 år. Høsten 2015 reiser jeg til Southampton for å gjennomføre min bachelorgrad i fotografi, ved Southampton Solent University.

Følg meg gjerne her på bloggen for å få et innblikk i mitt liv som utenlandsstudent.hits