Dagstur til London

 • Skrevet 27.10.2015
 • Klokken 09:00

På lørdag tok jeg meg en liten dagstur til London for å møte en barndomsvenninne som jeg ikke har sett på lenge, noe som var kjempehyggelig! Har tidligere aldri vært i London før, så det var utrolig gøy å oppleve storbyen og. 

Jeg skal definitivt tilbake til London så snart jeg har tid. Man klarer ikke å oppleve London skikkelig på bare noen få timer..


kommentarer: 12An autumn day in Southampton

 • Skrevet 23.10.2015
 • Klokken 13:21

Noen bilder fra forrige helg da kjæresten var på besøk her i Southampton.

Jeg er egentlig veldig glad i høsten, og jeg mener virkelig at hver årstid har sin helt egen sjarm. Man kan finne gull i hver eneste ting, men man må kanskje lete litt ekstra om man ikke ser det med første øyekast. Det at sommeren er over og at kulden kommer sakte men sikkert, det trenger ikke å bety "slutten". Høsten kan også være en fin start for noe nytt. Kanskje er det i de nærmeste dagene at du får en av dine drømmer oppfylt? Lov meg at du aldri slutter å tro på deg selv, for du kan virkelig få til alt. Du må bare ikke gi opp drømmen din, og aldri slutte å tro!

Jeg håper dere får en fin fredag, og en riktig fin start på helga. Husk å ta vare på hverandre i høstmørket!


kommentarer: 2Stonehenge & Old Sarum

 • Skrevet 20.10.2015
 • Klokken 14:35

På søndag tok jeg med meg kjæresten min på en togtur til Salisbury, hvor vi videre tok bussen til Stonehenge og Old Sarum. Jeg har aldri opplevd Stonehenge før, så dette var noe både jeg og Preben så fram i mot. Veldig gøy å endelig få oppleve Stonehenge, og utrolig spennende å høre de ulike teoriene rundt det. Og ja, jeg har så klart min egen mening om hvordan steinene havnet der!


kommentarer: 2OKTOBERANTREKK #01

 • Skrevet 19.10.2015
 • Klokken 23:35

SHOES, JEANS, SWEATER, BAG PRIMARK  - BLAZER CUBUS

God kveld! Jeg har jo enda ikke postet noen bilder av meg selv her på bloggen, så jeg følte at det var på tide og faktisk vise litt av meg selv og. I helga så har jeg hatt besøk av kjæresten min Preben, og jeg har virkelig hatt det så hyggelig! Synd at tiden går så alt for fort når man har det fint.. Jeg kommer til å poste noen innlegg med bilder og ord fra helgen om litt!

 

 

 


kommentarer: 2Min mandag

 • Skrevet 12.10.2015
 • Klokken 21:10

08:00
Min mandag startet i det alarmen ringte presis klokka 08:00 i morges.


08:30
Noe som jeg setter svært stor pris på er frokost. Jeg må bestandig ha frokost før jeg går ut av døra!

Jeg er som regel veldig glad i havregrøt toppet med litt lønnesirup, men i dag var det ikke like godt som før..


09:15


10:00
Skoledagen startet med forelesning klokka 10:00.


14:00
Jeg har de siste dagene vært på intens jakt etter en høstjakke og et par vintersko som jeg kan bruke når det nå begynner å bli litt kaldere. Derfor dro jeg med meg lommeboka mi på shopping rett etter dagens forelesninger. 

Ble ikke noe ny jakke med hjem i dag, men nye vintersko, pluss en bukse og en ny turtleneck genser!

I skrivende øyeblikk så sitter jeg og koser meg med litt norsk tv. Ingenting er bedre enn det!

Likte dere innlegget? Synes dere at jeg skal fortsette med slike innlegg i framtiden?


kommentarer: 4Do more of what makes you happy

 • Skrevet 11.10.2015
 • Klokken 21:18

Det at jeg skulle blogge litt mer denne uken, var vel lettere sagt enn gjort. Men det har seg slik at når jeg først skal skrive et innlegg, så vil jeg gjøre litt mer ut av det. Jeg vil jo at dere lesere skal ha lyst til å lese, og kanskje finne noe av det jeg skriver inspirerende. 

Jeg tenkte bare å stikke innom denne søndagskvelden for å fortelle dere litt av det jeg har gjort denne uka. Noe av det mest spennende som har skjedd denne uken, er at jeg har meldt meg inn i skolens Pole Fitness-gruppe. Første treninga var på fredag. Likte det veldig godt. Super trening som virkelig trener hele kroppen. Jeg er fortsatt utrolig støl i hele overkroppen! Jeg synes det er veldig bra at det finnes ulike lag på skolen som man kan melde seg inn i, noe som gjør at man får en mulighet til å bli kjent med flere folk!

  

Ellers har jeg bare gått litt rundt i byen og lett etter inspirasjon i byens kriker og kroker. Southampton er ikke en by som er så super-sjarmerende, men om man leter litt ekstra så finner man også mye som er fint med denne byen. 

Rise and shine

 • Skrevet 07.10.2015
 • Klokken 10:30

God morgen fra Soton!

Jeg liker slike morgener som det her. Det å stå opp litt tidligere slik at man får tid til litt mer. Om noen få timer så har jeg undervisning på Solent, men jeg velger å starte dagen litt tidligere slik at jeg får unnagjort litt skolearbeid. Akkurat nå så jobber jeg med research og utvikling av en ny idé til mitt neste fotoprosjekt. Dette er faktisk et ganske vanskelig og tidkrevende arbeid om man ikke er 100% sikker på hvordan man vil ha det. Men med en kopp kaffe og masse inspirasjonsbilder foran meg, så går også dette litt enklere!

Lag deg en fin onsdag!

 

Tanker på veien

 • Skrevet 05.10.2015
 • Klokken 22:48

Forrige uke kom høstforkjølelsen og tok meg. I Southampton så blir nesten alle syke på denne tiden av året, og kommer man seg unna det, da har man nesten litt flaks. Jeg har derfor ikke orket å blogge noe særlig nå den siste uken. Denne uken kommer det til å komme en del flere innlegg her på bloggen, så følg gjerne med meg videre om du vil!


Solen gir fra seg sin aller siste varme for dagen, før den sakte men sikkert faller ned under horisonten. 

Du tenker på alt det denne dagen har gitt deg. Både på godt å vondt. 


Du velger å holde fast ved det positive, og glemme alt det negative. For solen gir deg den energien, energien til å tenke positivt.

Du tenker som så, at dette går bra, for nå skinner sola, og alle sorger blir glemt bort da.

De siste dagene har solen skint, men i dag kom regnet atter en gang her i Southampton. Jeg vet at hjemme i Norge så har høsten kommet for fullt, men jeg håper at dere klarer å se det positive med det. Høsten er jo egentlig en veldig fin årstid!

Sender dere litt varme fra Southampton, og så håper jeg at dagen i morgen blir ekstra fin!

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015Linda Kathrine, 22 år. Høsten 2015 reiser jeg til Southampton for å gjennomføre min bachelorgrad i fotografi, ved Southampton Solent University.

Følg meg gjerne her på bloggen for å få et innblikk i mitt liv som utenlandsstudent.hits