Jeg er en sensitiv person

 • Skrevet 30.09.2015
 • Klokken 20:39

Jeg har alltid vært den jenta som har likt det å være helt alene med seg selv. Jeg har aldri hatt problemer med det, og jeg føler meg sjelden ensom i mitt eget selskap. Så klart må også jeg finne en grei balansegang mellom det å være med andre, og det å være helt alene med meg selv. 

Jeg tror at den følelsen av å være ensom er en helt annen for meg, enn hva den er for mange andre. Det å være rundt mange mennesker hjelper nok på ensomheten for en del av oss, men for meg kan det faktisk gjøre at jeg blir ensom. I en gruppe med flere mennesker kan jeg fort føle meg helt alene pågrunn av at jeg ikke helt føler at jeg passer inn noe sted. Dette har alltid vært med meg, og det kommer nok til å være med meg resten av livet også. For meg så har det aldri vært lett å finne personer som forstår meg fra innsiden og ut.

Nå skal jeg jo ikke glemme de personene jeg har i livet mitt, som jeg virkelig føler en sterk tilknytning til. Dette er personer som jeg virkelig må ta godt vare på, da jeg føler at disse virkelig forstår meg på alle mulig måter. Dette er personer som løfter meg opp når jeg er nedfor, og som gir meg trygghet og styrke til å gi alt i å nå mine drømmer. 

Jeg har alltid fått hørt at jeg er for følsom, og det er ikke før nå i senere tid at jeg har forstått hvorfor. Hvorfor jeg alltid blir lettere på gråten enn andre, og hvorfor jeg blir så fort sliten i store folkemengder. Jeg er en høysensitiv person. 

Når man får en større forståelse om seg selv som person, så takler man også livet i mye større grad. Tidligere så har jeg sett på alle disse tingene som noe negativt, men nå har jeg funnet ut at dette faktisk er min superkraft. Husk det, at det du ser på som dine svakheter, faktisk er en del av dine superkrefter! Det er når man finner ut at man kan bruke sine "svakheter" til noe positivt, at undre begynner å skje. Du har fått dine egenskaper for en grunn, og det er du som må finne ut hvordan du skal bruke disse til å forandre verden til et fantastisk sted. For deg selv, og for alle andre rundt deg. 

East Street Arts Festival

 • Skrevet 26.09.2015
 • Klokken 16:23

Da jeg sto opp i morges tok jeg på meg treningsklærne med en gang, og så gikk jeg meg en tur rundt nabolaget. Jeg har nesten ikke hatt tid til å titte så mye rundt, så det var en veldig avslappende og fin start på dagen. Jeg må prøve å nyte morgenene litt mer, da det ofte er disse som avgjør om jeg får en fin dag eller ikke. Egentlig så er jeg en liten morgenfugl som trives best i det rolige, stille morgenlyset. 

I dag har jeg også vært på en liten kunstfestival i East Street. Hyggelig festival, med bare blide mennesker. Slike små ting får meg til å smile, og når sola titter fram så er jo ikke humøret annet enn på topp!

Therapy

 • Skrevet 25.09.2015
 • Klokken 21:12

Her i huset har vi fått helt dilla på fargelegging. Har vi fritid så bruker vi den helst på fargelegging. Det er en hyggelig ting å gjøre sammen i hvert fall!

Ville egentlig bare stikke innom for å ønske dere alle en finfin fredagskveld! 


kommentarer: 2Utflukt til Hythe

 • Skrevet 24.09.2015
 • Klokken 21:40

God kveld. Håper alt står bra til med dere der hjemme i Norge!

I går hadde lærerne arrangert en liten tur over til Hythe. Veldig fint å få oppleve et roligere sted enn selve sentrum av Southampton, i tillegg var det veldig koselig der.

I helga skal jeg få tatt noen skikkelige bilder av Southampton. Denne uka har vært veldig hektisk, med så mange nye inntrykk, så jeg har rett og slett bare tatt det helt med ro de stundene det ikke har vært noe på programmet. Det skal bli greit å komme inn i den virkelige hverdagen neste uke!

BIRTHDAY GIRL

 • Skrevet 22.09.2015
 • Klokken 21:51

I DAG HAR JEG BURSDAG, OG JEG HAR BLITT HELE 22 ÅR GAMMEL!

Dagen har vært veldig fin, selv om jeg ikke har følt skikkelig på bursdagsfølelsen. Da jeg våknet opp i morges hadde mine skjønne samboere pyntet stua, og jeg ble møtt med en kjempefin presang. Så snille de er! Jeg måtte møte opp på skolen i dag for en liten workshop, men like etter det dro jeg med meg samboerne mine på en liten bursdagsmiddag på Bella Italia. Hyggelig sted, og veldig god mat. Tusen takk for alle gratulasjoner på dagen min, det varmer mitt hjerte! Godt å ha med seg inn i en kald høst borte fra Norge.

A new beginning

 • Skrevet 21.09.2015
 • Klokken 19:33

Har dere hatt en fin mandag? I dag hadde jeg min aller første dag på universitetet. Nervøs og veldig spent møtte jeg opp, og jeg kjenner at det er veldig godt og endelig ha startet opp. Vi starter ikke opp ordentlig med undervisning før neste mandag, så denne uken er egentlig bare en bli kjent-uke.

Så langt så er jeg veldig fornøyd med skolen. Jeg er nesten hundre prosent sikker på at dette kommer til å bli et bra skoleår. Dette skal være mitt år. Jeg skal jobbe hardt, og prøve å oppnå så mange små og store drømmer som mulig.

Jeg har ikke fått tatt noen skikkelige bilder av byen enda, men det skal jeg få gjort så snart som mulig. 
Ønsker dere en fin mandagskveld videre!

Om livet, og det å leve i nuet.

 • Skrevet 18.09.2015
 • Klokken 11:00

 

Lenge hadde hun slitt med å akseptere seg selv. Hatt vanskeligheter med å akseptere at hun er hun, og at hun likevel er mer enn bra nok. 

 

Jeg har aldri vært den personen som har snakket høyest, eller mest, og dette har også vært et ganske sårt tema for meg. Det å hele tiden må jobbe for å være en annen person enn den jeg er, det har i lengden slitt meg helt ut. Å hele tiden prøve og prøve, men å aldri mestre, det er sårt. Grunnen til at jeg aldri har lyktes tidligere, er rett og slett fordi jeg har jobbet i mot meg selv. Jeg har jobbet i mot den virkelige meg.  

I det siste så har jeg fått et helt annet syn på alt. På livet generelt. Jeg begynner endelig å komme i rett balanse. Den rette veien med meg selv. Jeg har rett og slett fått et mye bedre forhold til meg selv, et vennskapelig forhold. Den gode følelsen og balansen som jeg har jobbet opp i mot, og den lykken som har kommet min vei på grunn av det, har ikke vært bare enkel å få. Som alt annet, så tar det også lang tid å jobbe med seg selv. 

All den gleden, kjærligheten, og positiviteten som jeg har fått etter å ha endret syn på meg selv, er virkelig bare helt magisk. Jeg har tro på det som blir sagt, at man kan ikke oppnå ordentlig lykke før man har det bra med seg selv. Jeg har tro på at hver og en av oss kan komme i rett balanse med seg selv, noen må bare jobbe litt ekstra for det. Livet er hardt noen ganger, men man må ikke glemme alle de små, gode tingene som man ofte tar for gitt.

Lov meg i dag, at du ikke glemmer deg selv. Gi deg selv litt mer tid til å tenke og reflektere over hva som virkelig betyr noe for deg. Hold fast ved det positive, glem alt det negative, for uansett hvor vanskelig ting er, så finnes det alltid én positiv ting. Gjør noe som får deg til å smile litt ekstra i dag.

Og sist, men ikke minst; vær glad i deg selv!

Vel fremme i Southampton

 • Skrevet 16.09.2015
 • Klokken 19:37

God onsdag!

Da har jeg kommet meg på plass i Southampton, og jeg begynner så smått å få ting på plass på soverommet mitt. Rommet mitt er nokså lite, men med enkle grep så føler jeg at det har blitt litt mer hjemmekoselig. Jeg skal handle inn noe mer pynt og lys, så tror jeg nok at jeg blir fornøyd til slutt! Man må gjøre det beste ut av det man har. 

I dag dro både mamma og broren min hjem igjen til Norge, så nå starter hverdagen her i Southampton for fullt. Til nå så har det egentlig bare føltes ut som jeg har vært på ferie. I morgen skal jeg dra til universitetet for å sjekke ut hvor alt er hen, og så må jeg prøve å få tatt noen bilder som viser hvor fin byen er! I mens så får dere nøye dere med noen detaljebilder av rommet mitt.

Utsikten fra soverommet er slettes ikke verst. Veldig koselig bakgård!

Ønsker dere en fin onsdagskveld videre!

Dream it. Wish it. Do it.

 • Skrevet 14.09.2015
 • Klokken 11:00

Jeg har alltid vært en eventyrlysten person, og er alltid på søken etter nye og spennende ting som kan gi meg inspirasjon. Inspirasjon til å leve det livet som jeg vil. Da jeg fikk denne muligheten så kunne jeg rett og slett ikke takke nei. 

I dag reiser jeg til England, nærmere bestemt Southampton, for å fullføre min bachelorgrad i fotografi. 

Jeg har ventet lenge på denne dagen. Har drømt om det så lenge, så det at denne dagen nå endelig er her, det er veldig rart. Kofferten(e) er nå pakket, og reisefeberen har for lengst meldt sin ankomst. Når jeg nå senere i dag setter meg på flyet som skal fly meg til England, så er det kun tusenvis av muligheter jeg har i vente. Muligheter som jeg tidligere ikke trodde fantes. Muligheter som jeg skal møte med åpne armer. 

Har du som leser dette lyst til å følge meg videre på min ferd over til England, så er du hjertelig velkommen til å lese videre. 

Ha en fin mandag, og ta vare på de rundt deg!

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015Linda Kathrine, 22 år. Høsten 2015 reiser jeg til Southampton for å gjennomføre min bachelorgrad i fotografi, ved Southampton Solent University.

Følg meg gjerne her på bloggen for å få et innblikk i mitt liv som utenlandsstudent.hits