FLYTTET BLOGGEN

 • Skrevet 05.01.2016
 • Klokken 11:32

Har flyttet bloggen min til Nouw. Du finner den på nouw.com/lindasdiary. Følg meg gjerne videre der!

An autumn day in Southampton

 • Skrevet 23.10.2015
 • Klokken 13:21

Noen bilder fra forrige helg da kjæresten var på besøk her i Southampton.

Jeg er egentlig veldig glad i høsten, og jeg mener virkelig at hver årstid har sin helt egen sjarm. Man kan finne gull i hver eneste ting, men man må kanskje lete litt ekstra om man ikke ser det med første øyekast. Det at sommeren er over og at kulden kommer sakte men sikkert, det trenger ikke å bety "slutten". Høsten kan også være en fin start for noe nytt. Kanskje er det i de nærmeste dagene at du får en av dine drømmer oppfylt? Lov meg at du aldri slutter å tro på deg selv, for du kan virkelig få til alt. Du må bare ikke gi opp drømmen din, og aldri slutte å tro!

Jeg håper dere får en fin fredag, og en riktig fin start på helga. Husk å ta vare på hverandre i høstmørket!


kommentarer: 2Min mandag

 • Skrevet 12.10.2015
 • Klokken 21:10

08:00
Min mandag startet i det alarmen ringte presis klokka 08:00 i morges.


08:30
Noe som jeg setter svært stor pris på er frokost. Jeg må bestandig ha frokost før jeg går ut av døra!

Jeg er som regel veldig glad i havregrøt toppet med litt lønnesirup, men i dag var det ikke like godt som før..


09:15


10:00
Skoledagen startet med forelesning klokka 10:00.


14:00
Jeg har de siste dagene vært på intens jakt etter en høstjakke og et par vintersko som jeg kan bruke når det nå begynner å bli litt kaldere. Derfor dro jeg med meg lommeboka mi på shopping rett etter dagens forelesninger. 

Ble ikke noe ny jakke med hjem i dag, men nye vintersko, pluss en bukse og en ny turtleneck genser!

I skrivende øyeblikk så sitter jeg og koser meg med litt norsk tv. Ingenting er bedre enn det!

Likte dere innlegget? Synes dere at jeg skal fortsette med slike innlegg i framtiden?


kommentarer: 4Do more of what makes you happy

 • Skrevet 11.10.2015
 • Klokken 21:18

Det at jeg skulle blogge litt mer denne uken, var vel lettere sagt enn gjort. Men det har seg slik at når jeg først skal skrive et innlegg, så vil jeg gjøre litt mer ut av det. Jeg vil jo at dere lesere skal ha lyst til å lese, og kanskje finne noe av det jeg skriver inspirerende. 

Jeg tenkte bare å stikke innom denne søndagskvelden for å fortelle dere litt av det jeg har gjort denne uka. Noe av det mest spennende som har skjedd denne uken, er at jeg har meldt meg inn i skolens Pole Fitness-gruppe. Første treninga var på fredag. Likte det veldig godt. Super trening som virkelig trener hele kroppen. Jeg er fortsatt utrolig støl i hele overkroppen! Jeg synes det er veldig bra at det finnes ulike lag på skolen som man kan melde seg inn i, noe som gjør at man får en mulighet til å bli kjent med flere folk!

  

Ellers har jeg bare gått litt rundt i byen og lett etter inspirasjon i byens kriker og kroker. Southampton er ikke en by som er så super-sjarmerende, men om man leter litt ekstra så finner man også mye som er fint med denne byen. 

Rise and shine

 • Skrevet 07.10.2015
 • Klokken 10:30

God morgen fra Soton!

Jeg liker slike morgener som det her. Det å stå opp litt tidligere slik at man får tid til litt mer. Om noen få timer så har jeg undervisning på Solent, men jeg velger å starte dagen litt tidligere slik at jeg får unnagjort litt skolearbeid. Akkurat nå så jobber jeg med research og utvikling av en ny idé til mitt neste fotoprosjekt. Dette er faktisk et ganske vanskelig og tidkrevende arbeid om man ikke er 100% sikker på hvordan man vil ha det. Men med en kopp kaffe og masse inspirasjonsbilder foran meg, så går også dette litt enklere!

Lag deg en fin onsdag!

 

East Street Arts Festival

 • Skrevet 26.09.2015
 • Klokken 16:23

Da jeg sto opp i morges tok jeg på meg treningsklærne med en gang, og så gikk jeg meg en tur rundt nabolaget. Jeg har nesten ikke hatt tid til å titte så mye rundt, så det var en veldig avslappende og fin start på dagen. Jeg må prøve å nyte morgenene litt mer, da det ofte er disse som avgjør om jeg får en fin dag eller ikke. Egentlig så er jeg en liten morgenfugl som trives best i det rolige, stille morgenlyset. 

I dag har jeg også vært på en liten kunstfestival i East Street. Hyggelig festival, med bare blide mennesker. Slike små ting får meg til å smile, og når sola titter fram så er jo ikke humøret annet enn på topp!

Utflukt til Hythe

 • Skrevet 24.09.2015
 • Klokken 21:40

God kveld. Håper alt står bra til med dere der hjemme i Norge!

I går hadde lærerne arrangert en liten tur over til Hythe. Veldig fint å få oppleve et roligere sted enn selve sentrum av Southampton, i tillegg var det veldig koselig der.

I helga skal jeg få tatt noen skikkelige bilder av Southampton. Denne uka har vært veldig hektisk, med så mange nye inntrykk, så jeg har rett og slett bare tatt det helt med ro de stundene det ikke har vært noe på programmet. Det skal bli greit å komme inn i den virkelige hverdagen neste uke!

BIRTHDAY GIRL

 • Skrevet 22.09.2015
 • Klokken 21:51

I DAG HAR JEG BURSDAG, OG JEG HAR BLITT HELE 22 ÅR GAMMEL!

Dagen har vært veldig fin, selv om jeg ikke har følt skikkelig på bursdagsfølelsen. Da jeg våknet opp i morges hadde mine skjønne samboere pyntet stua, og jeg ble møtt med en kjempefin presang. Så snille de er! Jeg måtte møte opp på skolen i dag for en liten workshop, men like etter det dro jeg med meg samboerne mine på en liten bursdagsmiddag på Bella Italia. Hyggelig sted, og veldig god mat. Tusen takk for alle gratulasjoner på dagen min, det varmer mitt hjerte! Godt å ha med seg inn i en kald høst borte fra Norge.

A new beginning

 • Skrevet 21.09.2015
 • Klokken 19:33

Har dere hatt en fin mandag? I dag hadde jeg min aller første dag på universitetet. Nervøs og veldig spent møtte jeg opp, og jeg kjenner at det er veldig godt og endelig ha startet opp. Vi starter ikke opp ordentlig med undervisning før neste mandag, så denne uken er egentlig bare en bli kjent-uke.

Så langt så er jeg veldig fornøyd med skolen. Jeg er nesten hundre prosent sikker på at dette kommer til å bli et bra skoleår. Dette skal være mitt år. Jeg skal jobbe hardt, og prøve å oppnå så mange små og store drømmer som mulig.

Jeg har ikke fått tatt noen skikkelige bilder av byen enda, men det skal jeg få gjort så snart som mulig. 
Ønsker dere en fin mandagskveld videre!

Vel fremme i Southampton

 • Skrevet 16.09.2015
 • Klokken 19:37

God onsdag!

Da har jeg kommet meg på plass i Southampton, og jeg begynner så smått å få ting på plass på soverommet mitt. Rommet mitt er nokså lite, men med enkle grep så føler jeg at det har blitt litt mer hjemmekoselig. Jeg skal handle inn noe mer pynt og lys, så tror jeg nok at jeg blir fornøyd til slutt! Man må gjøre det beste ut av det man har. 

I dag dro både mamma og broren min hjem igjen til Norge, så nå starter hverdagen her i Southampton for fullt. Til nå så har det egentlig bare føltes ut som jeg har vært på ferie. I morgen skal jeg dra til universitetet for å sjekke ut hvor alt er hen, og så må jeg prøve å få tatt noen bilder som viser hvor fin byen er! I mens så får dere nøye dere med noen detaljebilder av rommet mitt.

Utsikten fra soverommet er slettes ikke verst. Veldig koselig bakgård!

Ønsker dere en fin onsdagskveld videre!

Dream it. Wish it. Do it.

 • Skrevet 14.09.2015
 • Klokken 11:00

Jeg har alltid vært en eventyrlysten person, og er alltid på søken etter nye og spennende ting som kan gi meg inspirasjon. Inspirasjon til å leve det livet som jeg vil. Da jeg fikk denne muligheten så kunne jeg rett og slett ikke takke nei. 

I dag reiser jeg til England, nærmere bestemt Southampton, for å fullføre min bachelorgrad i fotografi. 

Jeg har ventet lenge på denne dagen. Har drømt om det så lenge, så det at denne dagen nå endelig er her, det er veldig rart. Kofferten(e) er nå pakket, og reisefeberen har for lengst meldt sin ankomst. Når jeg nå senere i dag setter meg på flyet som skal fly meg til England, så er det kun tusenvis av muligheter jeg har i vente. Muligheter som jeg tidligere ikke trodde fantes. Muligheter som jeg skal møte med åpne armer. 

Har du som leser dette lyst til å følge meg videre på min ferd over til England, så er du hjertelig velkommen til å lese videre. 

Ha en fin mandag, og ta vare på de rundt deg!

Les mer i arkivet » Januar 2016 » November 2015 » Oktober 2015Linda Kathrine, 22 år. Høsten 2015 reiser jeg til Southampton for å gjennomføre min bachelorgrad i fotografi, ved Southampton Solent University.

Følg meg gjerne her på bloggen for å få et innblikk i mitt liv som utenlandsstudent.hits