Do more of what makes you happy

Det at jeg skulle blogge litt mer denne uken, var vel lettere sagt enn gjort. Men det har seg slik at når jeg først skal skrive et innlegg, så vil jeg gjøre litt mer ut av det. Jeg vil jo at dere lesere skal ha lyst til å lese, og kanskje finne noe av det jeg skriver inspirerende. 

Jeg tenkte bare å stikke innom denne søndagskvelden for å fortelle dere litt av det jeg har gjort denne uka. Noe av det mest spennende som har skjedd denne uken, er at jeg har meldt meg inn i skolens Pole Fitness-gruppe. Første treninga var på fredag. Likte det veldig godt. Super trening som virkelig trener hele kroppen. Jeg er fortsatt utrolig støl i hele overkroppen! Jeg synes det er veldig bra at det finnes ulike lag på skolen som man kan melde seg inn i, noe som gjør at man får en mulighet til å bli kjent med flere folk!

  

Ellers har jeg bare gått litt rundt i byen og lett etter inspirasjon i byens kriker og kroker. Southampton er ikke en by som er så super-sjarmerende, men om man leter litt ekstra så finner man også mye som er fint med denne byen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarLinda Kathrine, 22 år. Høsten 2015 reiser jeg til Southampton for å gjennomføre min bachelorgrad i fotografi, ved Southampton Solent University.

Følg meg gjerne her på bloggen for å få et innblikk i mitt liv som utenlandsstudent.

Kategorier

Arkiv

hits