Jeg er en sensitiv person

Jeg har alltid vært den jenta som har likt det å være helt alene med seg selv. Jeg har aldri hatt problemer med det, og jeg føler meg sjelden ensom i mitt eget selskap. Så klart må også jeg finne en grei balansegang mellom det å være med andre, og det å være helt alene med meg selv. 

Jeg tror at den følelsen av å være ensom er en helt annen for meg, enn hva den er for mange andre. Det å være rundt mange mennesker hjelper nok på ensomheten for en del av oss, men for meg kan det faktisk gjøre at jeg blir ensom. I en gruppe med flere mennesker kan jeg fort føle meg helt alene pågrunn av at jeg ikke helt føler at jeg passer inn noe sted. Dette har alltid vært med meg, og det kommer nok til å være med meg resten av livet også. For meg så har det aldri vært lett å finne personer som forstår meg fra innsiden og ut.

Nå skal jeg jo ikke glemme de personene jeg har i livet mitt, som jeg virkelig føler en sterk tilknytning til. Dette er personer som jeg virkelig må ta godt vare på, da jeg føler at disse virkelig forstår meg på alle mulig måter. Dette er personer som løfter meg opp når jeg er nedfor, og som gir meg trygghet og styrke til å gi alt i å nå mine drømmer. 

Jeg har alltid fått hørt at jeg er for følsom, og det er ikke før nå i senere tid at jeg har forstått hvorfor. Hvorfor jeg alltid blir lettere på gråten enn andre, og hvorfor jeg blir så fort sliten i store folkemengder. Jeg er en høysensitiv person. 

Når man får en større forståelse om seg selv som person, så takler man også livet i mye større grad. Tidligere så har jeg sett på alle disse tingene som noe negativt, men nå har jeg funnet ut at dette faktisk er min superkraft. Husk det, at det du ser på som dine svakheter, faktisk er en del av dine superkrefter! Det er når man finner ut at man kan bruke sine "svakheter" til noe positivt, at undre begynner å skje. Du har fått dine egenskaper for en grunn, og det er du som må finne ut hvordan du skal bruke disse til å forandre verden til et fantastisk sted. For deg selv, og for alle andre rundt deg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarLinda Kathrine, 22 år. Høsten 2015 reiser jeg til Southampton for å gjennomføre min bachelorgrad i fotografi, ved Southampton Solent University.

Følg meg gjerne her på bloggen for å få et innblikk i mitt liv som utenlandsstudent.

Kategorier

Arkiv

hits