Om livet, og det å leve i nuet.

 

Lenge hadde hun slitt med å akseptere seg selv. Hatt vanskeligheter med å akseptere at hun er hun, og at hun likevel er mer enn bra nok. 

 

Jeg har aldri vært den personen som har snakket høyest, eller mest, og dette har også vært et ganske sårt tema for meg. Det å hele tiden må jobbe for å være en annen person enn den jeg er, det har i lengden slitt meg helt ut. Å hele tiden prøve og prøve, men å aldri mestre, det er sårt. Grunnen til at jeg aldri har lyktes tidligere, er rett og slett fordi jeg har jobbet i mot meg selv. Jeg har jobbet i mot den virkelige meg.  

I det siste så har jeg fått et helt annet syn på alt. På livet generelt. Jeg begynner endelig å komme i rett balanse. Den rette veien med meg selv. Jeg har rett og slett fått et mye bedre forhold til meg selv, et vennskapelig forhold. Den gode følelsen og balansen som jeg har jobbet opp i mot, og den lykken som har kommet min vei på grunn av det, har ikke vært bare enkel å få. Som alt annet, så tar det også lang tid å jobbe med seg selv. 

All den gleden, kjærligheten, og positiviteten som jeg har fått etter å ha endret syn på meg selv, er virkelig bare helt magisk. Jeg har tro på det som blir sagt, at man kan ikke oppnå ordentlig lykke før man har det bra med seg selv. Jeg har tro på at hver og en av oss kan komme i rett balanse med seg selv, noen må bare jobbe litt ekstra for det. Livet er hardt noen ganger, men man må ikke glemme alle de små, gode tingene som man ofte tar for gitt.

Lov meg i dag, at du ikke glemmer deg selv. Gi deg selv litt mer tid til å tenke og reflektere over hva som virkelig betyr noe for deg. Hold fast ved det positive, glem alt det negative, for uansett hvor vanskelig ting er, så finnes det alltid én positiv ting. Gjør noe som får deg til å smile litt ekstra i dag.

Og sist, men ikke minst; vær glad i deg selv!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarLinda Kathrine, 22 år. Høsten 2015 reiser jeg til Southampton for å gjennomføre min bachelorgrad i fotografi, ved Southampton Solent University.

Følg meg gjerne her på bloggen for å få et innblikk i mitt liv som utenlandsstudent.

Kategorier

Arkiv

hits